2012. február 15., szerda

MulTitok

- Te figyejjémá'! Megkaptam a jelentéseket.
- Jó, mi?
- Ja, látom, hogy már 52 országban vagyunk. Az fasza. De már 2 hónapja nem történt semmi. Lassan kéne valamit alkotni, mert apám szólni fog.
- Jóvan, kitalálunk valamit. Épp most néztem, hogy van itt ez a Magyarország, ott még nem vagyunk. Az nem jó?
- Azt már én is nézegettem. De azoknál majdnem minden van, hogy adunk el nekik bármit is? Mindenféle gyáruk van.
- Hát ruha az már nem nagyon van, tudod, a kínaiak:)
- De zöldség, gyümölcs, hús, cukor meg ilyenek vannak, nem?
- Megoldjuk. Megnézem, mennyibe kerülnek ott a zöldségek.
.
.
.
- Megvan. Na kiszámoltam, simán alá tudunk menni. Max pár évig beszeráron adjuk nekik. A víz meg ilyenek úgyis drága lesz, majd rájönnek, hogy nem éri meg termelni. Vagyis asziszik... Majd utána, mikor már nem lesz senkinek, akkor adhatjuk drágábban, úgyis megveszik.
- Ja ez jó ötlet. És a hús?
- Megoldjuk, max eljátsszuk ugyanezt a takarmánnyal. Vagy szerzünk vmi állatvédőt, aztán ráuszítjuk a libatömőkre, meg ilyesmik. Még nemtom, de vannak ötleteim. Csináltunk már nagyobb balhét is, ezt is elintézzük.
- De várjá'! Miből lesz pénzük megvenni a dolgokat, ha nem lesz melójuk? Gondolom ott kurvasokan élnek ebből.
- Hát nyitunk jó nagy boltokat, beharangozzuk, hogy micsoda munkalehetőségek vannak. Úgyis felvesznek valami hiteleket, aztán majd eljönnek szarérhugyér dolgozni, hogy el ne vigyék a házukat.
- Igaz. Meg ez még tudod, mér is jó? Így aztán nem lesz idejük termesztgetni meg ilyesmi. Majd nagy városokba rakjuk a boltot, beköltöznek oda valami lyukakba, mer úgyis drága ott a közlekedés. A földjeiket meg eladják, akkor azt is meg tudjuk venni olcsón.
- Király! Nem is vagy te olyan hülye!
- Aggyeggyötöst!

2 megjegyzés: